زیتون ماری شکسته در اصل اسپانیایی است. به گفته ال موندو، طعم زیتون های نابالغ شبیه پوست موز یا علف های تازه چیده شده است.
با این حال، می گوید که آربکینای رسیده دارای نکاتی از پوره میوه و وانیل است. و در حالی که آربکینا یک زیتون خیلی بزرگ نیست، اما قطعا یک پانچ خوش طعم دارد.
میوههای آربکینا که عمدتاً برای روغن آن استفاده میشود، میتوانند به تنهایی آبکشی و مصرف شوند. ال موندو اضافه می کند که برخی از روغن ها ممکن است بسته به منطقه ای که زیتون آربکینا در آن رشد می کند کمی تندتر باشد.
برای مثال، Extension A&M Agrilife در تگزاس توضیح میدهد که در ایالت خود، زیتونهای آربکینا روغنی شیرین با ریزههایی از بادام تولید میکنند.
Arbequina محبوب ترین زیتون کشت شده در کالیفرنیا است، بنابراین می توانید روی این رقم حساب کنید که در اکثر روغن های زیتون تولید شده در این ایالت وجود دارد.
این روغن زیتون آنقدر محبوب است که حتی طعم بستنی هم دارد. در حالی که برخی از مردم این خوراکی یخ زده را ملایم توصیف کردهاند، برخی دیگر گفتهاند که روغن به آن بافت کرهای میدهد. در هر صورت، مطمئناً ارزش حداقل یک بار امتحان کردن را دارد.
یک توضیح برای این محبوبیت این است که زیتون های کاستلوترانو چقدر تلخ هستند (برخی حتی آنها را به عنوان “کره ای” توصیف می کنند) در مقایسه با گونه های دیگر.
Castelvetranos لازم نیست در طول فرآیند پخت تخمیر شوند. در عوض، آنها در محلول آب و لیمو درمان می شوند. از آنجایی که این زیتون ها قبل از رسیدن چیده می شوند، ترد هستند و وقتی آنها را گاز می گیرید گوشت آنها به راحتی از چاله جدا نمی شود.
Castelvetranos به عنوان یک عطر بسیار عالی هستند زیرا طعم و طعم رضایت بخشی دارند. شما همچنین می توانید آنها را در آشپزی خود امتحان کنید، مانند این کالاماری با لیمو، زیتون کاستلوترانو و خرده نان. کالاماری به خوبی با ملایمت زیتون سازگار است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.