برنج کامفیروزی دانه بلند هسته بلند و باریکی دارد. هنگام پخت، دانه ها جدا، سبک و پف دار هستند.
برنج با دانه متوسط و کوتاه چسبنده تر است و هنگام استفاده از چاپستیک خوب عمل می کند.
برنج وحشی ترکیبی از چهار نوع مختلف برنج است. بافت و طعم منحصر به فرد خود را دارد. پروتئین و فیبر بالایی دارد و چربی کمی دارد.
سبزیجات و برنج هم بزنید
عکس توسط کریگ چندلر گرفته شده است
آسان هم بزنید
دانلود جزوه
جزوه اسپانیایی
عملکرد: 4 وعده
لازم به ذکز است که برنج کامفیروزی چیست و چه عناصری دارد:
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 پیاز کوچک، با برس سبزیجات تمیز زیر آب جاری بمالید و خرد کنید
1 پوند گوشت گاو، گوشت خوک، مرغ، میگو یا توفو، مکعبی یا نازک برش*
1 (14 اونس) بسته سبزیجات شرقی منجمد، آب شده یا 4 فنجان سبزیجات تازه، خرد شده (مانند کدو سبز، کلم بروکلی، کلم، قارچ و غیره)
¾ فنجان آب
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 قاشق چایخوری آب لیمو
1 قاشق چایخوری شکر
2 قاشق غذاخوری سس سویا
2 فنجان برنج قهوه ای، پخته شده
جهت ها:
دست ها را با آب و صابون بشویید.
در یک تابه بزرگ، روغن را گرم کنید. پیاز را به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
غذای پروتئینی دلخواه را اضافه کنید. سرخ کنید تا تقریباً پخته شود. سبزیجات را اضافه کنید. 2 تا 4 دقیقه بپزید و در صورت نیاز آب اضافه کنید. پخت برنج چمپا را تا زمانی که گوشت پخته شود ادامه دهید.
در یک کاسه جداگانه، آب، نشاسته ذرت، آب لیمو، شکر و سس سویا را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید.
مخلوط را روی برنج کامفیروز بریزید. 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.
روی برنج پخته سرو کنید.
باقیمانده غذا را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید.
یادداشت:
* می توانید گوشت را کنار بگذارید تا سبزی سرخ شده درست شود.
اطلاعات تغذیه:
حجم وعده (1/4 دستور): کالری 330 چربی کل 8 گرم چربی اشباع 1.5 گرم کلسترول 85 میلی گرم سدیم 550 میلی گرم کربوهیدرات کل 34 گرم فیبر 3 گرم کل قند 4 گرم پروتئین 31 گرم ویتامین D 0% کلسیم 2% آهن 10% پتاسه
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.