خوردن هل اکبر بنفش یک کیلویی موجب سیاه شدن موهایتان می شود

لازم به ذکر است هل اکبر بنفش یک کیلویی از نظر طعم و مزه متمایز، با رایحه ای تند، ادویه محبوبی است که در بسیاری از غذاها و غذاهای هندی استفاده می شود.

به گفته متخصص آیورودا، دکتر دیکسا بهاوسار، که برای طعم دادن به طیف وسیعی از غذاها استفاده می شود، نه تنها از نظر طعم خوشمزه است، بلکه دارای فواید متعددی نیز می باشد.

این متخصص در اینستاگرام خواص درمانی این ادویه را به اشتراک گذاشت و همچنین توضیح داد که چگونه می توانید آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. اینجا را نگاه کنید.

دکتر بهاوسار گفت: هل در آیورودا برای افرادی که از پلی دیپسی رنج می برند بسیار توصیه می شود.

هل

او افزود: “اگر شما فردی هستید که حتی پس از نوشیدن آب کافی احساس تشنگی می کند (پولی دیپسی) و درک اینکه آیا اصلاً گرسنه است یا نه، برای شما مشکل است، این ادویه نجات دهنده شماست.

او در ادامه توضیح داد: «طبق گفته آیورودا، هل تریدوشیک است (برای متعادل کردن هر سه دوشا مفید است) و به عنوان یک دستگاه گوارش عالی به‌ویژه در کاهش نفخ و گاز روده مفید است.

برای متعادل کردن کافا، به ویژه در معده و ریه ها عالی است. همچنین برای آرام کردن واتا مفید است. اثرات گرم کننده و سم زدایی هل به کاهش تجمع آما در بدن و حفظ سلامت کمک می کند.

دانه هل در حالی که یک ادویه قوی است، به عنوان خوشبو کننده دهان برای طعم با طراوت استفاده می شود. این یک آنتی اکسیدان عالی است، از آن در درمان فشار خون، آسم، سوء هاضمه، سوزش ادرار و بسیاری از اختلالات دیگر استفاده می شود. برای قلب مفید است و طعم و هضم را بهبود می بخشد.

چای هل را دو تا سه بار در روز، یک ساعت قبل از غذا میل کنید. دکتر بهاوسار توصیه کرد: «ببینید که چگونه به شما در درک گرسنگی فیزیکی، هضم صحیح غذا و کاهش احساس نوشیدن مکرر آب کمک می‌کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.