بدیع الزمان انار در میدان شیراز امروز را مثال می زند تا نعمت های خداوند را بر ما نشان دهد: «در حالی که درخت انار از آب گل آلود و گل آلود سیر می کند، میوه خود را با نوشیدنی پاکیزه از گنج رحمت الهی تغذیه می کند».
«زیرا با به نمایش گذاشتن زیبایی حکیمانه هنری و همچنین زیورآلات معنادار و ظریف که همه اذهان را متحیر میکند، اثری هنری مانند قصیدهای در ستایش خالق اعظم به نمایش گذاشته است.
مثلاً به انار و خوشه ها دقت کنید» (کلمه سی ام). در هر میوه ای که از خزانه رحمت پروردگارمان عطا می شود، هنر و حکمت انحصاری نهفته است.
انار
پوسته قرمز بنفش دارای دو قسمت است: قسمت خارجی (سخت، پریکارپ) و قسمت داخلی (سفید، اسفنجی، مزوکارپ). مزوکارپ جایی است که دانه های دیواره داخلی (آریل ها) متصل می شوند.
غشاهای داخلی در محفظه های نامتقارن برای آریل ها مرتب شده اند. پوسته تقریباً 30 تا 40 درصد انار را تشکیل می دهد. حاوی ترکیبات فنلی، فلاونوئیدها، تانن ها و اسیدهای فنولیک و همچنین پونیکالاگین (ماده دفع سم) با اثر آنتی اکسیدانی بسیار بالا است.
به لطف این ویژگی، پوسته انار به دلیل اثرات ضد سرطانی و ضد باکتریایی خود به طور گسترده در صنعت داروسازی استفاده می شود.
تحقیقات فعالیت ضد باکتریایی قوی در مواد فعال پوسته انار، به ویژه در برابر باکتری E. coli، E. faecalis، S. aureus و B. subtilis نشان داد.
همچنین نشان داده شده است که ممکن است اثر بالقوه ای در پیشگیری و درمان چاقی و همچنین در برابر قارچ هایی مانند آسپرژیلوس فلاووس داشته باشد.
پوسته انار، که معمولاً آن را دور می اندازیم، به دلیل اثرات مفید آن در برابر دیابت، سرطان و بیماری های قلبی عروقی شناخته شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.