فندق خام با پوست یک محصول سنتی در شمال اسپانیا است که در اشکال وحشی نیز رشد می کند. اشکال کشت شده در باغهای کوچک، باغها و پرچینها یافت میشود.
در حالی که اشکال وحشی در کنار رودخانهها یا تشکیل جنگلهای کوچک در مناطق جدا شده یافت میشوند. همانطور که توسط Fray گزارش شده است.
در گذشته، فندق یک محصول مهم در آستوریاس بود. در اواسط قرن بیستم، آلوارز-رکخو (1965) نژادهای بومی “Casina”، “Quiros”، “Espinaredo” و “Amandi” را توصیف کرد.
با این حال، در پایان قرن بیستم، کشت فندق کاهش یافته بود و برداشت محلی فقط توسط صاحبان مصرف می شد یا در بازار محلی فروخته می شد.
کت ها برای مطالعه و حفظ تنوع ژنتیکی محلی، ژرم پلاسم های محلی در آستوریاس (شمال اسپانیا) طی سه سال متوالی (2003-2005) مورد بررسی قرار گرفت.
مواد محلی یک گروه ژرم پلاسم خاص را در C. avellana تشکیل دادند که در آن گروه های ژرم پلاسم از شمال شرقی اسپانیا، جنوب ایتالیا و منطقه دریای سیاه قبلا گزارش شده بود.
تجزیه و تحلیل تنوع ژنتیکی با استفاده از نشانگرهای ISSR و SSR نشان داد که مواد محلی جمعآوریشده به شدت مرتبط هستند و گروهی متفاوت از ژنوتیپهای رشد یافته در شمال شرقی اسپانیا و ایتالیا را تشکیل میدهند.
مواد محلی همچنین شامل اشکال میانی بودند که احتمالاً از تلاقی بین مواد کشت شده و وحشی به دست آمده بودند.
خصوصیات درجا نشان داد که مواد محلی دارای ویژگیهای فنوتیپی متنوع درخت و میوه هستند. با این حال، توصیفکنندههای مورفولوژیکی و فنولوژیکی را میتوان توسط محیط تغییر داد.
بنابراین، یک خصوصیات مورفولوژیکی دقیق نیاز به ارزیابی مواد در یک محیط در طی چندین سال دارد. این ارزیابی دقیق از ژرم پلاسم های محلی می تواند ژنوتیپ های جدیدی را که به طور خاص با شرایط رشد محلی سازگار شده اند را نشان دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.