زامورا گفت: “در مجموع، این تحقیق ما را به این نتیجه می رساند که انتشار ناقص داده های مهم به تخمین بیش از حد فواید – و دست کم گرفتن خطرات بالقوه – جایگزینی روغن حیوانی رخزادی فر اشباع شده با روغن های گیاهی غنی از اسید لینولئیک کمک کرده است.”
اما ما بیشتر این را قبلاً می دانستیم. اسید لینولئیک اسید چرب امگا 6 (LA) دارای برخی از معایب عمده سلامتی است. دیوید ال. کاتز، بنیانگذار مرکز تحقیقات پیشگیری ییل، می گوید.
«یک چیز عجیب در این مورد، جایگزینی قدیمی اسید لینولئیک به جای روغن حیوانی نامشخص است.
اسید لینولئیک یک امگا 6 است و اکنون مشخص شده است که مشکلات زیادی در ارتباط با امگا 6 بیش از حد وجود دارد، به ویژه تداخل در تولید امگا 3 با زنجیره بلند.
این دو نوع روغن حیوانی باید به طور متعادل وارد بدن شوند، در غیر این صورت امگا 6 ماشین آلات مورد نیاز برای ساخت امگا 3 را غصب می کند. اما مدتی است که محققان متوجه این خطر شده اند. همچنین امگا 6 به جای کاهش، با افزایش التهاب مرتبط است.
کاتز میگوید: «صرفنظر از آنچه که از این مطالعه میگیریم، ما و منظور از ما، و واقعاً منظور جمعی از «ما») از مضرات عدم تعادل اسیدهای چرب و مقدار زیاد امگا 6 در روغن حیوانی برای مدت زمان طولانی.
به طوری که روغن آفتابگردان در ایالات متحده از طریق اصلاح انتخابی برای تولید یک نوع اسید اولئیک بالا (اسید چرب تک غیراشباع بالا) که اکنون غالب است، ارتقا یافت و از مضرات بالقوه ذکر شده در این مقاله جلوگیری کرد.
همین کار اکنون در مورد روغن حیوانی انجام می شود و نسخه اسید چرب تک غیراشباع آن به زودی جایگزین نوع قدیمی آن خواهد شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.